1. Într-un vas de porțelan sau inox, pune cărnurile bătute în prealabil cu ciocanul de șnițele, berea, muștarul, sarea, usturoiul zdrobit, rozmarinul pisat într-un mojar, sarea, fulgii de chili și o lingură cu ulei. Acoperă și lasă peste noapte.
2. A doua zi, rulează fiecare bucată de carne și rumește rulourile de pui în uleiul încins. 3. Servește-le imediat sau reci, pe o felie de pâine de casă pufoasă.
credit foto: Guliver/Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
4 pulpe de pui superioare dezosate
1 piept de pui
500 ml bere blondă
3 lingurițe cu muștar
6-7 căței de usturoi
1 linguriță cu rozmarin
1 linguriță cu sare
4 linguri cu ulei
1 linguriță cu fulgi de chili
Când vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un preparat simplu, dar foarte gustos, încearcă rulourile de pui marinat în bere.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu