Home » Rulouri de pui marinat in bere

Rulouri de pui marinat in bere

1. Într-un vas de porțelan sau inox, pune cărnurile bătute în prealabil cu ciocanul de șnițele, berea, muștarul, sarea, usturoiul zdrobit, rozmarinul pisat într-un mojar, sarea, fulgii de chili și o lingură cu ulei. Acoperă și lasă peste noapte.

2. A doua zi, rulează fiecare bucată de carne și rumește rulourile de pui în uleiul încins. 3. Servește-le imediat sau reci, pe o felie de pâine de casă pufoasă.

credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

rulouri_de_pui_marinat_in_bere_mi.jpg

4 pulpe de pui superioare dezosate

1 piept de pui

500 ml bere blondă

3 lingurițe cu muștar

6-7 căței de usturoi

1 linguriță cu rozmarin

1 linguriță cu sare 

4 linguri cu ulei

1 linguriță cu fulgi de chili

Când vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un preparat simplu, dar foarte gustos, încearcă rulourile de pui marinat în bere.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE