1.Incinge cuptorul. Amesteca intr-un castronel untul moale, pesmetul, caisele tocate marunt, sucul de la o lamaie, sare si cimbru, dupa gust.
2.Indeparteaza pielita de pe cei doi piepti si taie-i in jumatati. Apoi, cu un cutit foarte ascutit si cu lama subtire, taie carnea de pui ca pentru snitele.
3.Asaza umplutura pe mijlocul fiecarei felii de carne, ruleaza cu atentie.
4.Asaza pe masa de lucru feliile subtiri de bacon si infasoara-le pe rulourile de pui. Pentru mai multa siguranta, leaga rolurile formate cu ata alimentara.
5.Incinge uleiul intr-o tigaie si rumeneste rulourile pe toate fetele.
6.Pune-le apoi intr-o tava, toarna deasupra sosul din tigaie, strecurat daca este cazul, si mai da la cuptorul incins 15-20 de minute.
7.Serveste rulourile de pui cu legume verzi trase in unt si ceva ierburi, dupa gust.
Foto : Rex Features
2 bucăți de piept de pui
250 g bacon
60 g unt
60 g pesmet
100 g caise moi, foarte bine coapte
1 lămâie
cimbru
ulei
sare
piper
Comentariu