1. Asezati o frunza de spanac pe un tocator de lemn. Puneti o bucata de peste afumat.
2. Puneti cate doua fasii de castravete, morcov, avocado si ceapa verde pe o parte a frunzei de spanac.
3. Intindeti putina branza cottage pe cealalta jumatate a frunzei de spanac si rulati. Legati frunza cu un fir de arpagic.
4. Serviti cu ghimbir murat sau sos de soia.
Poza principala
Galerie foto
8 frunze de spanac, spalate, cu nervurile indepartate
100 g pastrav afumat (sau macrou/somon)
1/4 castravete, taiat fasii
2 morcovi, taiati fasii
1 avocado, taiat fasii
1 ceapa verde, taiata fasii
45 g branza cottage, amestecata cu 15 ml ulei de masline
8 fire de arpagic
ghimbir murat si sos de soia, pentru servire
Aceste rulouri sunt o buna sursa de Omega 3 si fibre. Sunt delicioase!
Numar de portii
8 rulouri
Facebook Comments
Adaugă comentariu