Home » Rulouri de spanac cu pastrav afumat

Rulouri de spanac cu pastrav afumat

1. Asezati o frunza de spanac pe un tocator de lemn. Puneti o bucata de peste afumat.

2. Puneti cate doua fasii de castravete, morcov, avocado si ceapa verde pe o parte a frunzei de spanac.

3. Intindeti putina branza cottage pe cealalta jumatate a frunzei de spanac si rulati. Legati frunza cu un fir de arpagic.

4. Serviti cu ghimbir murat sau sos de soia.

Poza principala

rulouri_de_spanac_cu_pastrav_afumat_h_01698940_mica.jpg

8 frunze de spanac, spalate, cu nervurile indepartate
100 g pastrav afumat (sau macrou/somon)
1/4 castravete, taiat fasii
2 morcovi, taiati fasii
1 avocado, taiat fasii
1 ceapa verde, taiata fasii
45 g branza cottage, amestecata cu 15 ml ulei de masline
8 fire de arpagic
ghimbir murat si sos de soia, pentru servire

Aceste rulouri sunt o buna sursa de Omega 3 si fibre. Sunt delicioase!
Numar de portii
8 rulouri
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.