1.Taie fâșii subțiri vânăta, unge-le cu ulei și rumenește-le pe grătarul încins.
2.Taie felii jumătate din brânz de capră, iar pe restul sfărâm-o cu o fruculiță și încorporeaz-o în crema de brânză.
3.Taie mărunt busuiocul și adaugă-l în crema de brânză, adaugă sare și piper după gust. Dacă amestecul de brânză este prea solid, toarnă treptat smântână, cât să obții un amestec potrivit de moale, dar care să nu curgă.
4.Încinge într-o tigaie o lingură cu ulei împreună cu usturoiul, apoi adaugă roșiile date pe răzătoare. lasă să dea câteva clocote, până sosul ajunge la consistența dorită.
5.Pune câte o lingură cu brânză pe fiecare felie de vânătă, rulează și așază pe un platou. Pune deasupra câte o lingură cu sos de roșii, felii de brânză de capră și muguri de pin trași în tigaie.
credit foto: © Lorenzo Buttitta – Fotolia.com
1 vânătă potrivită
200 g cremă de brânză
200 g brânză de capră
1 legătură busuioc
50 g muguri de pin
500 g roșii coapte
1 cățel de usturoi
ulei de măsline
sare
piper
Adaugă comentariu