Rulouri de vinete cu branza aromata

1.Taie fâșii subțiri vânăta, unge-le cu ulei și rumenește-le pe grătarul încins.

2.Taie felii jumătate din brânz de capră, iar pe restul sfărâm-o cu o fruculiță și încorporeaz-o în crema de brânză.

3.Taie mărunt busuiocul și adaugă-l în crema de brânză, adaugă sare și piper după gust. Dacă amestecul de brânză este prea solid, toarnă treptat smântână, cât să obții un amestec potrivit de moale, dar care să nu curgă.

4.Încinge într-o tigaie o lingură cu ulei împreună cu usturoiul, apoi adaugă roșiile date pe răzătoare. lasă să dea câteva clocote, până sosul ajunge la consistența dorită.

5.Pune câte o lingură cu brânză pe fiecare felie de vânătă, rulează și așază pe un platou. Pune deasupra câte o lingură cu sos de roșii, felii de brânză de capră și muguri de pin trași în tigaie.

 

credit foto: © Lorenzo Buttitta – Fotolia.com

 

Rulouri din piept de pui

Poza principala

rulouri_de_vinete_fotolia_53655495_subscription_xxl.jpg_c_lorenzo_buttitta_-_fotolia.com_mica.jpg

1 vânătă potrivită

200 g cremă de brânză

200 g brânză de capră

1 legătură busuioc

50 g muguri de pin

500 g roșii coapte

1 cățel de usturoi

ulei de măsline

sare

piper

 

Rulouri din vinete cu branza de capra

Rapide, gustoase, minunate pentru mesele din zilele caniculare.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE