Un preparat super cremos și gustos, care se potrivește perfect pentru musafirii vegetarieni.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 2 vinete, feliate pe lung
- 2 lingurițe ulei măsline
- 500 g spanac
- 250 g ricotta
- un praf nucșoară
- 350 g suc de roșii
- 4 lingurițe pesmet
- 4 lingurițe parmesan
Modalitate de preparare:
- Se încălzește cuptorul la 220 C .
- Ungeți feliile de vinete cu ulei, apoi așezați-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
- Se dau la cuptor timp de 15-20 de minute până când se înmoaie, întorcând o singură dată.
- Între timp, puneți spanacul într-o strecurătoare mare și turnați peste el un ibric cu apă clocotită.
- Se răcește, apoi se stoarce excesul de apă, astfel încât să fie uscat.
- Se amestecă cu ricotta, nucșoara și condimente după gust.
- Puneți câte o lingură de amestec pe fiecare felie de vânătă, rulați bine și montați fiecare rulou într-un vas termorezistent.
- Se toarnă deasupra sucul de roșii, se presară cu pesmet și parmezan și se coace timp de 20-25 de minute până devin aurii.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu