1. Spala bine vânata, tai-o felii subtiri, pe lungime. Presara un praf de sare și lasa la scurs.
2. Separat, taie ceapa marunt și înabuș-o în ulei cu adaos de apa. Adauga carnea de vita trecuta prin mașina de tocat. Toarna putina apa calduta și lasa sa fiarba bine.
3. Spre final, adauga roșiile decojite și taiate marunt și potrivește gustul de sare, piper și putin cimbru.
4. La baza fiecarei felii de vânata, pune câte 2 linguri cu amestecul de carne, ruleaza ușor și prinde-le cu scobitori. Rulourile obtinute, așaza-le într-o tava.
5. Stropește-le cu putin ulei și toarna deasupra sucul de roșii. Lasa la cuptor aproximativ 30-40 de minute.
Supa de vinete
2 vinete
400 g pulpă de vită
1 cutie cu rosii decojite
1 ceapă
100 ml suc de rosii
4 caței de usturoi
cimbru
sare
piper
ulei
Adaugă comentariu