- Curățați carnea de tendoane și tăiați-o în felii subțiri.
- Condimentați cu sare și piper.
- Bateți fiecare felie de carne cu un ciocan pentru snițele.
- Ungeți-le cu muștar apoi adăugați câte un strat de ceapă tocată și o felie de castarvete murat.
- Rulați feliile de carne și prindeți fiecare rulou cu o scobitoare.
- Prăjiți rulourile obținute în ulei încins, întorcându-le pe toate părțile până sunt complet rumenite.
- Adăugați în tigaie restul legumelor tăiate în bastonașe, legumele tăiate în cuburi, foaia de dafin și o ceașcă cu apă.
- Potriviți cu sare și piper.
- Acoperiți vasul cu un capac și lăsați să se gătească pentru 35 de minute la foc potrivit.
- Serviți preparatul cald cu câte 1 lingură de smântână.
Credit Foto: Fotolia/ azurita
Poza principala
- 800 g antricot de vită
- 4 castraveți murați
- 1 ceapă
- 2 roșii
- 1 morcov
- 1 fir praz
- 1 rădăcină păstârnac
- 2 linguri muștar
- 1 foaie dafin
- 150 g smântână
- 100 ml ulei
- 2 fire rozmarin
- sare
- piper
Combină proteina animală și legumele într-o modalitate ingenioasă și gustoasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu