Rulouri de vitel cu sos de branza

1.Bate feliile de anticot cu ciocanul de şniţele, dă-le cu un praf de sare, piper alb şi unge-le cu foarte puţin ulei. Rulează-le pe fiecare şi dă-le la rece măcar o oră. Pune deasupra fiecărei felii de carne de viţel câte una de şuncă şi rulează. Prinde-le cu o scobitoare şi rumeneşte-le în ulei încins.

2.Fierbe orezul în apă cu sare. Între timp, pregăteşte sosul de brânză. Topeşţe untul, adaugă făina şi amestecă 1-2 minute. Dă deoparte şi toarnă treptat laptele călduţ, amestecând.

3.Pune din nou sosul pe foc şi lasă 8-10 minute, pune sare şi piper după gust, iar după trecerea timpului pune brânza. Amestecă până ce aceasta se topeşte.

4.Serveşte rulourile de viţel cu sos de brânză alaături de o garnitură de orez.

credit foto: Thinckstock

Poza principala

rulouri_de_vitel_cu_sos_de_branza_mi.jpg

6 felii de antricot de viţel

6 felii şuncă

25 g unt

25 g făină

500 ml lapte

100 g brânză rasă

1 cană cu orez

ulei vegetal

sare

piper alb

Pentru mesele sofisticate, pregăteşteşte-le invitaţilor rulouri de viţel cu sos de brânză.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE