Home » Rulouri din omletă și bacon

Rulouri din omletă și bacon

1. Rade brânza telemea și toacă spanacul. Bate ouăle cu un praf de sare și piper și încorporează brânza și spanacul.

2. Încinge uleiul într-o tigaie cu diametrul mai mare și toarnă compoziția de omletă. Coace-o  2-3 minute pe o parte și întoarce-o cu grijă, cu ajutorul unei palete, și pe partea cealaltă (tot vreo 2-3 minute).

3. Scoate omleta pe o farfurie întinsă și taie fâșii potrivit de late, apoi rulează-le cu grijă să nu se rupă.

4. Pune rulourile de omletă pe câte o felie de bacon sau prosciutto și, pentru siguranță, înfige o scobitoare. Presară deasupra boia și servește rulourile din omletă celor dragi sau invitaților!

 

TRUC. Dacă nu ai ulei de măsline extravirgin, înlocuiește-l cu unt! Omleta va căpăta astfel un gust și mai bun.

 

Ruladă de omletă

Poza principala

rulouri_din_omleta__fotolia_60419284_subscription_xl.jpgc_annamavritta_-_fotolia.com_mica.jpg

6 ouă

100 g spanac tânăr

2 linguri cu ulei de măsline

120 g brânză telemea

300 g bacon/prosciutto

boia

sare

piper

 

Omletă rustică

Simplu de pregătit, arătoase și gustoase, pregătește pentru micul-dejun rulouri din omletă și bacon.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE