Rulouri din omletă și bacon

1. Rade brânza telemea și toacă spanacul. Bate ouăle cu un praf de sare și piper și încorporează brânza și spanacul.

2. Încinge uleiul într-o tigaie cu diametrul mai mare și toarnă compoziția de omletă. Coace-o  2-3 minute pe o parte și întoarce-o cu grijă, cu ajutorul unei palete, și pe partea cealaltă (tot vreo 2-3 minute).

3. Scoate omleta pe o farfurie întinsă și taie fâșii potrivit de late, apoi rulează-le cu grijă să nu se rupă.

4. Pune rulourile de omletă pe câte o felie de bacon sau prosciutto și, pentru siguranță, înfige o scobitoare. Presară deasupra boia și servește rulourile din omletă celor dragi sau invitaților!

 

TRUC. Dacă nu ai ulei de măsline extravirgin, înlocuiește-l cu unt! Omleta va căpăta astfel un gust și mai bun.

 

Ruladă de omletă

Poza principala

rulouri_din_omleta__fotolia_60419284_subscription_xl.jpgc_annamavritta_-_fotolia.com_mica.jpg

6 ouă

100 g spanac tânăr

2 linguri cu ulei de măsline

120 g brânză telemea

300 g bacon/prosciutto

boia

sare

piper

 

Omletă rustică

Simplu de pregătit, arătoase și gustoase, pregătește pentru micul-dejun rulouri din omletă și bacon.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE