1. Într-un castron, bate bine ouăle cu apa minerală și un praf de sare.
2. Din amestecul de ouă, coace două, trei omlete, în funcţie de mărimea tigăii.
3. Scoate omleta pe un platou și taie din ea fâșii late de 6-8 cm. Pe fi ecare fâșie, pune câte o bucată de șuncă. Unge cu brânză topită din belșug.
4. Pune frunzele de rucola , iar în mijloc, câte o roșioară. Rulează ușor și, ca să nu se desfacă, prinde cu scobitori. Serveste aceste rulouri din omleta imediat!
Poza principala
Galerie foto
8 ouă
150 g șuncă de Praga
100 g brânză topită (sau crema de branza)
4 frunze rucola
8 roşii cherry
cât mai mici
3 linguri cu apă minerală
sare
ulei
Rulouri din omleta delicioasa pentru micul-dejun.
Numar de portii
4-6
Calorii
355
Facebook Comments
Adaugă comentariu