Aperitive, salate, sosuri

Rulouri din omletă

1. Într-un castron, bate bine ouăle cu apa minerală și un praf de sare.

2. Din amestecul de ouă, coace două, trei omlete, în funcţie de mărimea tigăii.

3. Scoate omleta pe un platou și taie din ea fâșii late de 6-8 cm. Pe fi ecare fâșie, pune câte o bucată de șuncă. Unge cu brânză topită din belșug.

4. Pune frunzele de rucola , iar în mijloc, câte o roșioară. Rulează ușor și, ca să nu se desfacă, prinde cu scobitori. Serveste aceste rulouri din omleta imediat!

 

Rulouri din vinete cu legume

Poza principala

rulouri_mici.jpg

8 ouă

150 g șuncă de Praga

100 g brânză topită (sau crema de branza)

4 frunze rucola

8 roşii cherry

cât mai mici

3 linguri cu apă minerală

sare

ulei

 

Rulouri din clatite

Rulouri din omleta delicioasa pentru micul-dejun.
Numar de portii
4-6
Calorii
355
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE