1. Spală pieptul de pui, taie-l în felii nu foarte subțiri și bate-le ușor cu ciocanul. Condimentează-le cu un praf de sare.
2. Pe masa de lucru, așază baconul tăiat în felii subțiri. Pe fiecare felie, pune o bucată de piept de pui. În mijloc, așază un bastonaș de cașcaval. Rulează cu grijă și prinde cu scobitoare.
3. Așază rulourile într-o tavă termorezistentă unsă cu ulei. Stropește cu puțină apă și vin și lasă la cuptor, la foc moderat, 45 de minute. Din când în când, stropește-le cu sosul format în tavă.
Sugestie. Alege un sortiment de cașcaval mai tărișor ori folosește parmezan, pentru că se topește mai greu!
credit foto: © bananka – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
1 piept de pui
100 g bacon
1 ceșcuță cu vin
200 g cașcaval
ulei
sare
Fie că le servești ca antreu, fie ca fel principal, rulourile din piept de pui sunt fragede și gustoase.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments
Adaugă comentariu