1. Feliaza vinetele subtire si egal, cu o grosime de aproximativ 7mm. Unge-le cu ulei de masline si prajeste-le pe ambele parti intr-o tava grill. Dupa ce se racesc asezoneaza-le cu sare si piper.
2. Intinde feliile de vinete si plaseaza cate o bucata de branza de capra pe fiecare, cate o frunza de busuioc si cateva frunze de voinicica. Asezoneaza cu sare si piper, ruleaza fiecare felie si apasa tare.
3. Pune rulourile din vinete cu branza de capra intr-o cutie ca sa nu se desfaca. Acopera-le cu folie si pune-le la frigider timp de 12 inainte de servire. Se servesc cu arpagic taiat si stropite cu otet. Aceasta reteta merge de minune si in perioada Craciunului.
2 vinete rotunde medii, deschise la culoare, evita-le pe cele violet inchis
Ulei de masline
100g de branza proaspata de capra
10-12 frunze de busuioc
Un manunchi de frunze de vionicica
Pentru servire: otet
Arpagic taiat
Adaugă comentariu