1.Spală vânăta, după care tai-o în felii potrivit de goase, pe lungime. Presară pe fiecare parte sare și lasă să se scurgă aproximativ 15 minute.
2.Rumenește-le apoi în ulei încins. Scoate-le pe o farfurie tapetată cu hârtie absorbantă. Separat, călește ceapa tăiată rondele. Adaugă morcovii și ardeii tăiaţi mărunt.
3.La final, potrivește gustul de sare și pune roșiile tăiate cubuleţe și pătrunjelul tocat fin. Pe fiecare felie de vânătă pune câte o lingură din amestecul de legume. Rulează ușor și prinde cu scobitori.
Tocanita de vara
4.Servește aceste rulouri de vinete cu legume imediat stropite cu ulei de măsline sau cu un sos făcut din 4 linguri cu ulei de măsline, 1 lingură cu oţet din vin și un praf de sare.
Aceasta reteta de rulouri din vinete la cuptor cu legume poate fi ideala si pentru zilele de post.
1 vanătă
3 roşii
2 ardei graşi
2 morcovi
1 legătură de ceapă verde
1 legătură de pătrunjel
sare
ulei
Adaugă comentariu