1.Spală vinetele, șterge-le cu un șervet, după care taie-le felii pe lungime. Presară sare și lasă-le la scurs. Apoi rumenește-le pe un grătar.
2.Călește ceapa împreună cu usturoiul zdrobit. Adaugă carnea tocată și lasă pe foc până scade toată zeama pe care o lasă carnea. Pune apoi roșiile decojite și zdrobite.
3.Condimentează cu sare și piper și după câteva minute oprește focul. Lasă să se răcească și abia apoi pune ouăle și pesmetul. Pune pe fiecare felie de vânătă câte o lingură cu umplutură. Rulează și prinde cu scobitori.
4.Așază rulourile într-o tavă unsă cu unt și lasă la cuptor 20 de minute. Servește-le cu un sos de smântână cu usturoi.
2 vinete
500 g amestec de carne tocată
2 cepe
2 ouă
2 roşii
3 căței de usturoi
6 linguri cu pesmet
1 lingură cu unt
ulei de măsline
sare
piper
Adaugă comentariu