Home » Rulouri pufoase cu merișoare și ghimbir

Rulouri pufoase cu merișoare și ghimbir

1.Întinde aluatul într-o foaie subțire pe masa înfăinată și taie-l în fâșii late de 3-4 cm.

2.Unge-le cu unt topit și presară deasupra lor merișoare, ghimbir și salvie mărunțite.

3.Rulează ușor și așază rulourile pe tava tapetată cu hârtie de copt.

4.Unge-le cu amestec de ou și apă și lasă-le să crească jumătate de oră înainte de a le băga în cuptorul încins.

5.Coace rulourile pufoase cu merișoare și ghimbir 20 de minute sau până capătă o culoare aurie. 

Sursa foto: www.bhg.com

 

Rulouri de pui cu sos de smântână

Poza principala

rulouri_mici.jpg

500 g aluat de pâine

2 linguri cu unt topit

30 g merișoare uscate

2 linguri cu ghimbir confiat

2 linguri cu salvie proaspătă

1 ou

1 lingură cu apă

 

Rulouri de omleta

Dacă pregătești mai mult aluat de pâine, încearcă și rețeta de rulouri pufoase cu merișoare și ghimbir.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.