1.Întinde aluatul într-o foaie subțire pe masa înfăinată și taie-l în fâșii late de 3-4 cm.
2.Unge-le cu unt topit și presară deasupra lor merișoare, ghimbir și salvie mărunțite.
3.Rulează ușor și așază rulourile pe tava tapetată cu hârtie de copt.
4.Unge-le cu amestec de ou și apă și lasă-le să crească jumătate de oră înainte de a le băga în cuptorul încins.
5.Coace rulourile pufoase cu merișoare și ghimbir 20 de minute sau până capătă o culoare aurie.
Sursa foto: www.bhg.com
Poza principala
Galerie foto
500 g aluat de pâine
2 linguri cu unt topit
30 g merișoare uscate
2 linguri cu ghimbir confiat
2 linguri cu salvie proaspătă
1 ou
1 lingură cu apă
Dacă pregătești mai mult aluat de pâine, încearcă și rețeta de rulouri pufoase cu merișoare și ghimbir.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu