1. Amestecati varza, morcovii, usturoiul, ghimbirul, condimentele si coriandrul taiat si asezonati cu sare si piper.
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie wok sau intr-o tigaie mare pentru prajit si prajiti la foc puternic amestecul de vegetale timp de 4-5 minute.
3. Adaugati branza feta si impartiti amestecul in 4 portii.
4. Impachetati aceste rulouri rapide cu varza, morcov si branza feta si garnisiti cu coriandru proaspat.
1/4 capatana de varza taiata fin
2 morcovi mari curatati si rasi
5 g usturoi pisat
5 g ghimbir ras (optional)
5 g chimion macinat
5 g coriandru macinat
3 g curcuma
60 g coriandru proaspat taiat
sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust
15 ml ulei de masline
3 felii branza feta, sfaramata
4 roti (paine indiana)
coriandru in plus pentru a presara cand garnisim
Adaugă comentariu