1. Taie pieptul de pui în patru felii și bate-le ușor cu ciocanul pentru șnițele. Condimentează-le cu sare și piper.
2. Pe fiecare bucată de carne pune câte o felie de șuncă, un bastonaș de mozzarella și un fir de mărar. Rulează cât se poate de strâns și prinde cu scobitoare. Rumenește-le în ulei pe toate părțile.
3. Separat, călește ceapa tocată mărunt în untul topit. Adaugă smântâna și pesmetul. Toarnă vinul, după care pune roșiile și mărarul tocat fin. Presară un praf de sare și piper și lasă să fiarbă, la foc mic.
4. Când sosul capătă consistență pune rulorile de pui și mai lasă cel mult cinci minute pe foc. Serveşte rulourile cu pastele fierte separat si trase în unt.
Credi foto: Photoland/Profimedia
600 g piept de pui
100 g mozzarella
4 felii de șuncă
1 legatură de mărar
4 linguri cu ulei
100 g paste tip spaghete
50 g unt
sare
piper
Pentru sos:
250 ml smântână pentru gătit
100 ml vin alb
50 g roșii cherry
1 ceapă
4 linguri cu unt
2 linguri cu pesmet
2 linguri cu mărar tocat
Adaugă comentariu