1. Amestecă toate ingredientele de clătite și bate-le până ce obţii o pastă de consistenţa unei smântâni subţiri. Ia cu polonicul din această compoziţie și coace clătite într-o tigaie unsă cu ulei.
2. Separat, toacă mărunt ceapa și călește-o în ulei (pune deoparte câteva frunze de ceapă verde). Adaugă pieptul de pui tăiat în cubuleţe. Lasă-le să se înăbușe, pune apoi ciupercile feliate. La final, adaugă o linguriţă cu pastă de tomate și mărarul tocat.
3. Umple clătitele cu amestecul de ciuperci și strânge deasupra foaia de clătită încât să obţii un săculeţ. Leagă săculeţii cu firele de ceapă puse deoparte.
500 ml lapte
500 g făină
3 ouă
1/2 de lingurițe cu sare
Pentru umplutură:
500 g ciuperci
1 piept de pui
2 legături de ceapă verde
1 lingură pastă de tomate
1 legătură de mărar
ulei
Adaugă comentariu