Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata asiatica de pui
Aperitive, salate, sosuri

Salata asiatica de pui

Asezonati pieptul de pui cu sare si piper si inabusiti-l putin pe foc, lasati-l sa se raceasca, apoi taiati-l bucatele.

Pentru marinata: Amestecati ingredientele pentru marinata si potriviti de sare si piper. Turnati-le peste pui si lasati totul la marinat in frigider, peste noapte.

Pentru servit: Incalziti lipiile pe gratar, apoi ungeti-le cu maioneza si puneti puiul inauntru, infasurandu-le. Daca doriti, puteti servi puiul pe un pat de salata, cu lipiile gratinate alaturi.

Poza principala

h_01418242_mica.jpg

4 bucati piept de pui
sare si piper negru proaspat macinat
Marinata:
2 g ghimbir macinat
2 catei usturoi, taiati fin
6 fire de ceapa verde, taiata
50 ml sos de soia
15 ml ulei de susan
1 ml sos de peste
10 ml miere
5 ml zeama de lamaie
1 ardei iute rosu, fara seminte, taiat fin
60 g coriandru proaspat, taiat
sare si piper negru proaspat macinat
Pentru servire:
lipii
maioneza
frunze de salata

Serviti acest preparat alaturi de o salata de fructe – aromele si gusturile se completeaza de minune.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.