- Feliați ceapa, împreună cu morcovul și castravetele.
- Feliați-le subțire cu ajutorul robotului de bucătărie.
- Puneți compoziția într-un bol.
- Stoarceți zeamă de lămâie și adăugați ulei de măsline, pătrunjelul tocat, sare și piper.
- Puneți feliile de bacon în tigaie împreuna cu 1 lingură de ulei de măsline.
- După 1 minut adăugați crenguțele de rozmarin și ficățeii de pui.
- Amestecați constant timp de 3 minute.
- Asezonați cu sare și piper.
- Adăugați vinul și lăsați câteva minute.
- Când compoziția devine lipicioasă, îndepărtați tigaia de pe foc și adăugați iaurtul degresat.
- Amestecați frunzele de salată, stropiți-le cu oțet balsamic, presărați brânza feta.
- Serviți cu amestecul de ficăței.
Credit Foto: Fotolia/ Boris Ryzhkov
Poza principala
- 2 felii bacon afumat
- ulei măsline
- 400 g ficăței pui
- 2 crenguțe rozmarin
- 120 ml vin Marsala
- 2 linguri iaurt degresat
- 1 ceapă roșie mică
- jumătate castravete
- 1 morcov
- 1 lămâie
- 2 linguri ulei măsline
- jumătate legătură pătrunjel
- 200 g frunze salată
- oțet balsamic
- 10 g brânză feta
Ce spuneți de o salată caldă cu ficăței gătiți în vin? Noi suntem de părere că sună foarte bine această rețetă pentru la cină.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu