Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata calda cu ficatei de pui
Aperitive, salate, sosuri

Salata calda cu ficatei de pui

  1. Feliați ceapa, împreună cu morcovul și castravetele. 
  2. Feliați-le subțire cu ajutorul robotului de bucătărie.
  3. Puneți compoziția într-un bol.
  4. Stoarceți zeamă de lămâie și adăugați ulei de măsline, pătrunjelul tocat, sare și piper.
  5. Puneți feliile de bacon în tigaie împreuna cu 1 lingură de ulei de măsline.
  6. După 1 minut adăugați crenguțele de rozmarin și ficățeii de pui.
  7. Amestecați constant timp de 3 minute. 
  8. Asezonați cu sare și piper.
  9. Adăugați vinul și lăsați câteva minute. 
  10. Când compoziția devine lipicioasă, îndepărtați tigaia de pe foc și adăugați iaurtul degresat.
  11. Amestecați frunzele de salată, stropiți-le cu oțet balsamic, presărați brânza feta. 
  12. Serviți cu amestecul de ficăței. 

 Credit Foto: Fotolia/ Boris Ryzhkov

Poza principala

salata_calda_ficatei_pui.jpg

  • 2 felii bacon afumat
  • ulei măsline
  • 400 g ficăței pui
  • 2 crenguțe rozmarin
  • 120 ml vin Marsala
  • 2 linguri iaurt degresat
  • 1 ceapă roșie mică
  • jumătate castravete
  • 1 morcov
  • 1 lămâie
  • 2 linguri ulei măsline 
  • jumătate legătură pătrunjel 
  • 200 g frunze salată
  • oțet balsamic
  • 10 g brânză feta
Ce spuneți de o salată caldă cu ficăței gătiți în vin? Noi suntem de părere că sună foarte bine această rețetă pentru la cină.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.