1.Fierbe cartofii în coajă, în apă cu sare. După ce s-au răcorit puţin, decojește-i și zdrobește-i bine.
2.Adaugă oul și făina în ploaie și un praf de sare și piper. Din toate aceste ingrediente, frământă bine un aluat.
3.Modelează din aluat suluri de grosimea unui deget. Taie bucăţi de 5 cm lungime. Pune-le să fiarbă în apă cu sare 3-4 minute, după care scurge-le bine.
4.Amestecă-le într-un castron cu roșiile tăiate felii. Pune ceapa, călită separat împreună cu kaizerul tăiat fâșii.
5.Servește salata cât este caldă și aromatizează cu verdeaţă.
Poza principala
Galerie foto
Pentru gnocchi
4 cartofi
1 ou
300 g făină
piper
sare
Pentru salata
2 roşii
200 g kaizer
1 ceapă
pătrunjel
ulei
Salată caldă cu gnocchi este sățioasă și este perfectă pentru masa de prânz și, unde mai pui că e și simplu de preparat.
Numar de portii
4
Calorii
345
Facebook Comments
Adaugă comentariu