1.Pune cartofii să fiarbă în coajă, în apă cu sare, după care curăţă-i și taie-i cubuleţe.
2.Separat, călește o ceapă împreună cu ciupercile tăiate felii.
3.Așază frunzele de salată într-un castron. Pune cartofii, roșiile tăiate în felii și ouăle în sferturi.
4.Adaugă ciupercile călite, măslinele, fasolea fiartă separat în apă cu sare și restul de ceapă tăiată julien.
5.Potrivește gustul de sare și amestecă ușor, stropind cu puţin ulei.
Poza principala
Galerie foto
500 g cartofi
5 ouă fierte
2 roşii
1/2 borcane fasole fideluţă
2 cepe
100 g măsline
4 ciuperci
3 frunze de salată
sare
ulei
Salată caldă cu ouă și cartofi este preparatul pe care-l poți pregăti ușor seara, după o zi obositoare, la serviciu.
Numar de portii
4
Calorii
315
Facebook Comments
Adaugă comentariu