1.Taie fideluţă varza albă, rade fin morcovul şi căleşte-le în puţin ulei. Presară sare şi piper după gust.
2.Când sunt aproape pătrunse legumele, pune deasupra cânăciorii feliaţi şi rumeneşte-le împreună.
3.Scurge lintea într-un castron şi adaugă deasupra varza călită. Toarnă puţin ulei, potriveşte gustul de sare şi piper proaspăt măcinat şi amestecă.
4.Lasă 10 minute să se întrepătrundă aromele şi serveşte imediat salata caldă de linte cu cârnăciori.
credit foto: Thinkstock
Poza principala
Galerie foto
2 cutii cu linte
2 cârnăciori olteneşti
½ varză albă
1 morcov
ulei
sare
piper negru
Pentru un prânz bogat, plin de vitamine şi nutrienţi, pregăteşte-le salata caldă de linte cu cârnăciori.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu