Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata calda de mazare cu legume
Aperitive, salate, sosuri

Salata calda de mazare cu legume

1. Taie în cuburi mari, rustice, ardeii coloraţi. Cu cât sunt de mai multe culori, cu atât mai aspectuos va fi preparatul. Pentru un plus de dulceaţă, folosește ardei capia în loc de ardei gras roșu.

2. Taie în rondele morcovii și ceapa. Încinge într-o tigaie cele trei linguri cu ulei. 

3. Pune toate ingredientele tăiate în tigaia cu ulei încins și călește-le timp de cinci minute.

4. Adaugă mazărea (poţi folosi si din cea congelată, care își păstrează prospeţimea și culoarea verzulie după ce o fierbi), sare și piper. Pune o jumătate de pahar cu apă și lasă totul la înăbușit.

5. La final, presară pătrunjel tocat și rozmarin, dacă-ţi place, și servește ca atare, cât preparatul este încă ușor călduţ, sau alături de grătar de pui sau pește.

 

Încearcă!  Dacă îţi rămân resturi de la această salată, combinăle cu paste fierte al dente, adaugă ulei de măsline,  condimentează cu busuioc și servește ca fel principal!

credit foto: © Marco Mayer – Fotolia.com

Paste cu pui si mazare

Poza principala

salata_calda_fotolia_40887844_subscription_xxl.jpg_c_marco_mayer_-_fotolia.com_mica.jpg

1 ardei roșu

1 ardei galben

1 ardei portocaliu

400 g mazăre

2 cepe roșii

2 morcovi

3 linguri cu ulei

150 ml apă

sare, piper

rozmarin, pătrunjel

 

 

 

 

 

 

 

Supa crema de mazare si patrunjel

 

Salata calda de mazare cu legume este senzationala in orice anotimp!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.