Foto
Fotolia/bit24
O salată aromată ce poate fi pregătită cu succes la o petrecere.

Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 350 g tofu
- 1 lingură ulei măsline
- 1/2 ceapă roșie, tocată mărunt
- 1/2 cană mazăre ( proaspătă sau congelată )
- 1/2 chili tocat ( opțional )
- 2 linguri ierburi proaspete ( pătrunjel, tarhon, cimbru, busuioc …)
Modalitate de preparare:
- Într-o tigaie mai mare adăugați uleiul la încins și gătiți ceapa tocată împreună cu ardeiul iute.
- Adăugați sare după gust, iar când ceapa începe să se înmoaie, adăugați mazărea.
- Fierbeți până când mazărea devine strălucitoare. În funcție de tipul de mazăre folosit poate dura mai mult sau mai puțin.
- Când mazărea este gătită, adăugați tofu și ierburile aromatice.
- Amestecați și mențineți pe foc până când tofu se încălzește.
- Serviți salata caldă.
Facebook Comments
Adaugă comentariu