Aperitive, salate, sosuri Vegetarian & vegan

Salată caldă

1. Taie ceapa mărunt și călește- o în ulei. Adaugă cartoful tăiat cubuleţe.

2. După ce au prins o crustă crocantă, pune dovlecelul și ardeii grași tăiaţi potrivit de mari.

3. Lasă pe foc să se înăbușe și potrivește gustul de sare și piper.

4. La final, aromatizează salata de legume cu puţin cimbru. Servește salata cât este caldă, stropită cu puţină zeamă de lămâie.

 

Salată caldă cu orez și morcovi

 

Poza principala

salata_calda_mica.jpg

1 dovlecel

2 ardei graşi

1 cartofi

1 ceapa

1 crenguţă de cimbru

2 linguriţe cu zeamă de lămâie

ulei de măsline

sare

 

Pizza vegetariana (de post)

O salată cu ingrediente de post, ușoară și aromată.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE