Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata Camuri
Aperitive, salate, sosuri

Salata Camuri

Intr-o tigaie de teflon se prajeste brânză de capra si pe o parte si pe cealanta pana ajunge la o culoare aurie,in tot acest mierea de albini se pune la foc impreuna cu merele tăiate si Putin colorant alimentar 2 minute,salata se amesteca cu ulei de masline si Putin otet se pune într-o farfurie dupa care se pune brânză de capra in mijloc iar mierea de albini si merele deasupara branzei credetima dacă ATI înțeles reteta mea singur veți ramne uimiti de rezultat,va doresc pofta buna
200gr brânză de capra (preferabil rulul),jumatate de măr curatat si tăiat in 5 părți egale,miere de albini25 gr,salata variata ,colorant alimentar,ulei de masline si otet.
Buna ziua o sa imi prezint pe scurt salat este una din reusitele mele succese de anul acesta in restaurantul unde lucrez ca chef.
Numar de portii
1
Calorii
120
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.