Aperitive, salate, sosuri

Salată Caprese

1. Pentru reducția de oțet balsamic, pune-l pe foc într-o crăticioară cu fund mai gros. Lasă 10-20 de minute din clipa în care fierbe, în funcție de cât de gros îți dorești să fie sosul. Lasă-l deoparte să se răcească.

2. Taie felii roșiile și brânza mozzarella. Așază-le pe farfurie, presară frunzele de busuioc,  sare, piper și stropește cu ulei de măsline extravirgin.

3. La final, adaugă reducția de oțet balsamic după gust.

 

Sugestie. Păstrează în frigider restul de sos de oțet balsamic și servește-l alături de o friptură de vită. O să-ți placă!

 

Salata Caprese cu vinete

Poza principala

salata_mica.jpg

3 roșii mari, coapte bine

300 g brânză mozzarella

480 ml oțet balsamic

ulei de măsline

frunze de busuioc

sare de mare

piper proaspăt măcinat

 

Salata de rosii cu portocala si menta, salata verde

Un mic-dejun de vacanță, cu gândul la plajele însorite ale Greciei.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE