1. Pentru reducția de oțet balsamic, pune-l pe foc într-o crăticioară cu fund mai gros. Lasă 10-20 de minute din clipa în care fierbe, în funcție de cât de gros îți dorești să fie sosul. Lasă-l deoparte să se răcească.
2. Taie felii roșiile și brânza mozzarella. Așază-le pe farfurie, presară frunzele de busuioc, sare, piper și stropește cu ulei de măsline extravirgin.
3. La final, adaugă reducția de oțet balsamic după gust.
Sugestie. Păstrează în frigider restul de sos de oțet balsamic și servește-l alături de o friptură de vită. O să-ți placă!
Poza principala
Galerie foto
3 roșii mari, coapte bine
300 g brânză mozzarella
480 ml oțet balsamic
ulei de măsline
frunze de busuioc
sare de mare
piper proaspăt măcinat
Un mic-dejun de vacanță, cu gândul la plajele însorite ale Greciei.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments
Adaugă comentariu