Aperitive, salate, sosuri

Salata capsune cu castraveti

  1. Pune într-un castron capșunele tăiate în jumătăți și castraveții feliați.
  2. Adaugă cardamom, un praf de sare și o linguriță de zahăr. 
  3. Lasă-le sa stea 10 minute pentru a se dizolva zahărul.
  4. Într-un alt castron amestecă creme fraiche, sucul de lămâie, două lingurițe de zahăr și un praf de sare.
  5. Amestecă dressingul și lasă-l deoparte.
  6. Într-un blender pune fisticul cu un praf de piper cayenne. 
  7. Procesează până când fisticul se mărunțește.
  8. Servește salata cu dressingul de lămâie și fistic măcinat. 

  Credit Foto: Fotolia/ Viktorija

Poza principala

salata_castraveti_capsune_dressing_lamaie.jpg

  • 500 g căpșune
  • 3 castraveți mari 
  • jumătate linguriță cardamom
  • sare
  • 3 lingurițe zahăr
  • 250 ml creme fraiche
  • 1 lingură zeamă lămâie
  • 60 g fistic
  • un vârf cuțit piper cayenne
Pregătește o salată inedită folosind fructe și legume, totul stropit cu un dressing de lămâie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE