- Pune într-un castron capșunele tăiate în jumătăți și castraveții feliați.
- Adaugă cardamom, un praf de sare și o linguriță de zahăr.
- Lasă-le sa stea 10 minute pentru a se dizolva zahărul.
- Într-un alt castron amestecă creme fraiche, sucul de lămâie, două lingurițe de zahăr și un praf de sare.
- Amestecă dressingul și lasă-l deoparte.
- Într-un blender pune fisticul cu un praf de piper cayenne.
- Procesează până când fisticul se mărunțește.
- Servește salata cu dressingul de lămâie și fistic măcinat.
Credit Foto: Fotolia/ Viktorija
Poza principala
- 500 g căpșune
- 3 castraveți mari
- jumătate linguriță cardamom
- sare
- 3 lingurițe zahăr
- 250 ml creme fraiche
- 1 lingură zeamă lămâie
- 60 g fistic
- un vârf cuțit piper cayenne
Pregătește o salată inedită folosind fructe și legume, totul stropit cu un dressing de lămâie.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu