Dressingul: Amestecati toate ingredientele intr-un castron si asezonati dupa gust.
Salata: Incalziti putin ulei intr-o tigaie mai mare si prajiti friptura, in etape, la foc mare. Asezonati cu sare si piper. Adaugati carnea peste dressing si lasati deoparte.
Amesecati morcovii, varza, ardeiul, ceapa, ananasul, semintele de susan, si taiteii cu carnea si dressingul. Pentru mai multa consistenta, daca credeti ca este nevoie, adaugati salata peste taitei si amestecati.
Serviti garnisit cu busuioc proaspat sau coriandru.
Dressing:
5 ml sos Worcester
30 ml ulei de masline
10 g zahar brun
15 ml sos de soia
5 mg ghimbir macinat
1 fir lemongrass, taiat fin
sare si piper negru proaspat macinat
Friptura si legumele:
ulei pentru prajit
500 g friptura de vita, taiata fasii
sare si piper negru proaspat macinat
2 morcovi, taiati julienne
8 cepe verzi, taiate
1 ardei gras, taiat julienne
100 g ananas, cubulete
80 g seminte de susan
100 g varza rosie, taiata
250 g taitei, fierti (optional)
busuioc sau coriandru, pentru garnisire
Adaugă comentariu