Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata crocanta cu portocala, avocado si telina
Aperitive, salate, sosuri

Salata crocanta cu portocala, avocado si telina

  1. Tăiați apio rondele, iar varza fâșii subțiri.
  2. Eliminați frunzele exterioare de la fenicul și tăiați-l în fâșii subțiri.
  3. Radeți coaja de portocală și stoarceți sucul.
  4. Într-un bol mic adăugați sare și piper după gust, coaja de la portocală și 1 lingură cu zeamă de portocală.
  5. Amestecați continuu, în timp de adăugați câte puțin ulei de măsline, pentru a obține un sos.
  6. Tăiați avocado în cuburi și stropiți-l cu sucul de lămâie.
  7. Adăugați toate legumele într-un bol, stropiți cu sos și  amestecați pentru a distribui sosul uniform.
  8. Stropiți cu restul sucul de portocală.
  9. Opțional puteță adăuga brânză feta sau nuci. 

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

salata_crocanta_cu_portocala.jpg

  • 2 avocado 
  • 4 feniculi
  • 2 apio
  • 10 frunze varză dulce
  • 4 linguri ulei măsline
  • 1 portocală
  • sucul de la 1 lămâie
  • brânză feta ( opțional ) 
Te gândești la o salată ușoară dar sațioasă în același timp? Această combinație este perfectă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.