- Tăiați apio rondele, iar varza fâșii subțiri.
- Eliminați frunzele exterioare de la fenicul și tăiați-l în fâșii subțiri.
- Radeți coaja de portocală și stoarceți sucul.
- Într-un bol mic adăugați sare și piper după gust, coaja de la portocală și 1 lingură cu zeamă de portocală.
- Amestecați continuu, în timp de adăugați câte puțin ulei de măsline, pentru a obține un sos.
- Tăiați avocado în cuburi și stropiți-l cu sucul de lămâie.
- Adăugați toate legumele într-un bol, stropiți cu sos și amestecați pentru a distribui sosul uniform.
- Stropiți cu restul sucul de portocală.
- Opțional puteță adăuga brânză feta sau nuci.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 2 avocado
- 4 feniculi
- 2 apio
- 10 frunze varză dulce
- 4 linguri ulei măsline
- 1 portocală
- sucul de la 1 lămâie
- brânză feta ( opțional )
Te gândești la o salată ușoară dar sațioasă în același timp? Această combinație este perfectă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu