Varză albă, roșie sau chinezească, pentru un bol cu sănătate.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1/4 varză chinezească
- 1/4 varză de savoia
- 1/4 varză albă
- 1/4 varză roșie
- o mână frunze de arpagic, tocate mărunt
Pentru sos:
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 lingură ulei de susan
- 2 linguri oțet balsamic
- 2 linguri muștar cu boabe întregi
- sare
- piper
Modalitate de preparare:
- Scoate cotorul fiecărei verze și apoi taie frunzele fâșii, cu un cuțit bine ascuțit.
- Pune-le într-un bol mare și amestecă-le bine, agitând vasul.
- Pentru sos, bate toate ingredientele într-un castron, cu ajutorul unui tel, asezonând cu sare și piper după gust.
- Toarnă-l peste varză și amestecă bine.
- Lasă la marinat cel puțin 20 de minute.
- Presară frunzele de arpagic peste salata de varză și amestecă bine chiar înainte să servești.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt oferite cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu