Merge chiar și la micul dejun această salată!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4-6
Ingrediente:
- 1/2 castravete
- 2 roșii
- 2 bucăți avocado
- 1 mână frunze de busuioc
- 1 pungă amestec de frunze
- 1 linguriță muștar englezesc
- 1 1/2 linguriță oțet din vin roșu
- 50 g brânză feta
Modalitate de preparare:
- Tocați roșiile și castravetele pe un tocător mai mare.
- Tăiați în două fructele de avocado și scoateți sâmburii.
- Scoateți miezul de avocado, puneți-l peste roșii și castravete, apoi tocați-le pe toate.
- Adăugați frunzele de busuioc continuând să tocați.
- Răsturnați amestectul peste restul ingredientelor.
- Faceți o adâncitură în mijlocul frunzelor și adăugați o linguriță de muștar englezesc, un praf de sare, 5 linguri de ulei de măsline și 1 1/2 linguri oțet din vin roșu.
- Tocați și amestecați din nou.
- Completați cu ulei de măsline dacă mai este necesar, iar la final fărâmițați brânza feta.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu