Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată cu avocado
Aperitive, salate, sosuri

Salată cu avocado

1. Fierbe cartofii tăiați în apă cu sare și frunza de dafin. Lasă-i să se răcească.

2. Taie roșiile în cubulețe, scurge conserva de ton, mărunțește ceapa. Adaugă cartofii reci. Taie avocado în jumătate și scoate doar o parte din miez. Taie miezul în bucăți și pune-l laolaltă cu celelalte ingrediente tocate.

3. Sfărâmă peștii anșoa și adaugă uleiul treptat, amestecând ușor. Pune zeamă de lămâie după gust, usturoiul făcut pastă, sare și piper, mărar tocat fin. La final, presară câțiva fulgi de migdale.

4. Toarnă sosul peste salata de legume și ton, amestecă ușor ca să nu sfărâmi și umple avocado, apoi rade deasupra brânza sărată. Servește salata cu avocado de îndată.

 

Corabioare cu fructe de mare

Poza principala

salata_cu_avocado_mica.jpg

2 avocado

1 cutie cu ton bucăți în ulei

100 g brânză telemea

2 cartofi

2 roşii

1 ceapă mică

1 foaie de dafin

 

Pentru sos

2 linguri cu ulei

2 pești anșoa

zeamă de lămâie

1 cățel de usturoi zdrobit

piper

sare

fulgi de migdale

mărar

 

Salată cu pește marinat

Salata cu avocado este exotica si foarte apetisanta.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.