- Curățați frunzele de rucola și păpădie. Spălați-le și lăsați-le deoparte să se scurgă de excesul de apă.
- Tăiați-le în bucăți, tocați și salata aisberg.
- Amestecați-le și distribuiți frunzele în 4 farfurii pregătite pentru salată.
- Decojiți eșalota și tocați-o mărunt.
- Într-un bol combinați oțetul de zmeură, cu 2 linguri de ulei, 2 linguri de merișoare și eșalota tocată.
- Potriviți gustul cu sare și piper, amestecați și distribuiți vinegreta peste salată.
- Tăiați brânza în 4 bucăți.
- Bateți oul cu un praf de piper și sare.
- Separat așezați pesmetul într-o farfurie.
- Spălați merișoarele și lăsați-le într-o sită la scurs.
- Încingeți 2 linguri cu ulei într-o tigaie.
- Treceți bucățile de brânză prin ou bătut, apoi prin pesmet.
- Prăjiți brânza pe ambele părți.
- Scoateți bucățile de brânză pe un platou tapetat cu hârtie pentru a elimina excesul de grăsime.
- Așezați brânza peste salată, împreună cu bobițele de merișoare și serviți.
Poza principala
- 100 g rucola
- 50 g frunze păpădie
- 100 g baby spanac
- 1 eșalotă
- 2 linguri oțet cu zmeură
- 4 linguri ulei floarea soarelui
- 50 g + 2 lingurițe merișoare
- sare
- piper măcinat
- 1 bucată brânză camembert
- 1 ou
- 100 g pesmet alb
O combinatie inedita de branza pane si merisoare.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu