Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata cu branza camembert pane
Aperitive, salate, sosuri

Salata cu branza camembert pane

  1. Curățați frunzele de rucola și păpădie. Spălați-le și lăsați-le deoparte să se scurgă de excesul de apă.
  2. Tăiați-le în bucăți, tocați și salata aisberg. 
  3. Amestecați-le și distribuiți frunzele în 4 farfurii pregătite pentru salată.
  4. Decojiți eșalota și tocați-o mărunt.
  5. Într-un bol combinați oțetul de zmeură, cu 2 linguri de ulei, 2 linguri de merișoare și eșalota tocată. 
  6. Potriviți gustul cu sare și piper, amestecați și distribuiți vinegreta peste salată.
  7. Tăiați brânza în 4 bucăți. 
  8. Bateți oul cu un praf de piper și sare.
  9. Separat așezați pesmetul într-o farfurie.
  10. Spălați merișoarele și lăsați-le într-o sită la scurs.
  11. Încingeți 2 linguri cu ulei într-o tigaie.
  12. Treceți bucățile de brânză prin ou bătut, apoi prin pesmet. 
  13. Prăjiți brânza pe ambele părți.
  14. Scoateți bucățile de brânză pe un platou tapetat cu hârtie pentru a elimina excesul de grăsime.
  15. Așezați brânza peste salată, împreună cu bobițele de merișoare și serviți.
Poza principala

salata_cu_branza_camembert_pane.jpg

  • 100 g rucola
  • 50 g frunze păpădie
  • 100 g baby spanac
  • 1 eșalotă
  • 2 linguri oțet cu zmeură
  • 4 linguri ulei floarea soarelui
  • 50 g + 2 lingurițe merișoare
  • sare
  • piper măcinat
  • 1 bucată brânză camembert
  • 1 ou
  • 100 g pesmet alb
O combinatie inedita de branza pane si merisoare.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE