Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata cu capsuni si branza gorzonzola
Aperitive, salate, sosuri

Salata cu capsuni si branza gorzonzola

1.Pentru dressing, pune toate ingredientele într-un borcănel, închide-l ermetic și agită-l bine. Lasă-l câteva minute deoparte să se întrepătrundă aromele.

2.Feliază căpșunile, taie cubulețe brânzeturile și taie prosciutto în bucăți potrivite. Pune toate ingredientele într-un castron și toarnă deasupra dressingul.

3.Servește salata cu căpșuni și brânză gorgonzola imediat alături de felii de pâine prăjită.

 

Sugestie. Dacă folosești oțet balsamic, mai redu cantitatea de miere folosită la prepararea dressingului. 

credit foto: © Maksim Shebeko – Fotolia.com

Buşeuri cu frişcă şi căpşuni

Poza principala

salata_cu_capsuni_fotolia_41004907_subscription_xxl.jpg_c_maksim_shebeko_-_fotolia.com_mica.jpg

200 g căpșuni

2 mâini cu rucola

100 g brânză gorgonzola

100 g brânză brie

1-2 felii prosciutto

 

pentru dressing

2 linguri cu oțet de zmeură (sau balsamic)

2 linguri cu ulei de măsline

1 linguriță cu ceapă tocată fin

1 ½ lingurițe cu miere

½ linguriță cu semințe de mac

sare

 

Căpșunile, beneficii si utilizari

Profită de sezonul lor și pregătește salata cu căpșuni și brânză gorzonzola pentru o gustare energizantă și delicioasă.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.