1. Pune toate ingredientele pentru sos într-un borcan cu capac și amestecă bine.
2. Curăță căpșunile și portocalele și taie-le felii. Așază-le pe o farfurie întinsă.
3. Presară deasupra brânza de capră sfărâmată, coaja de portocală și frunze de mentă sau busuioc, după gust.
4. Toarnă sosul deasupra salatei cu căpșuni și portocale în momentul servirii.
Sugestie. Căpșunile sunt mult mai gustoase și aromate dacă sunt servite la temperatura camerei.
credit foto: © AGfoto – Fotolia.com
300 g căpșuni
2 portocale
200 g brânză de capră
coajă rasă de portocală
frunze de mentă sau busuioc
pentru sos:
2 linguri cu ulei de măsline
1 linguriță cu miere
1 linguriță cu oțet de zmeură (sau alb)
1 ceapă mică tocată mărunt
1 linguriță cu muștar de Dijon (opțional)
sare
piper
Adaugă comentariu