1.Toacă pulpele de pui. Adaugă oul, chimen și piper măcinat, sare după gust și puțin pesmet, dacă e nevoie. Formează mingiuțe din amestecul de carne. Prăjește chiftelele la foc mic pe ambele părți.
2.Spală frunzele de salată, scurge de apă și rupe-le. Curăță ardeii, ceapa și morcovii. Taie legumele fâșii. Amestecă legumele cu mugurii de fasole.
3.Pregătește dressing-ul de ierburi din ulei de măsline, zeamă de lămâie și verdeață uscată după preferință. Adaugă peste salată și amestecă. Pune salata în bol și servește cu chiftelele picante.
Credit foto: Photoland/Profimedia
Truc. Chiftelutele ies mai fragede, daca adaugi în compoziție un dovlecel scurs bine de apă.
500 g pulpe de pui dezosate
1 ou
Piper, chimen
Pesmet
Ulei pentru prăjit
½ salată romană
½ salată iceberg
½ radicchio (cicoare roșie)
2 ardei iuți
1 legătură ceapă verde
1 morcov
150 g muguri de fasole mung
Dressing de ierburi
Adaugă comentariu