- Amestecați într-un bol pătrunjelul tocat, sare, piper, coaja de limetă, zahărul, uleiul și sucul de limetă.
- Amestecați-le bine și lăsați bolul deoparte.
- Într-o oală cu apă, fierbeți cartofii timp de 10-15 minute, scurgeți-i și lăsați-i deoparte.
- Răsturnați cartofii într-un bol peste care adăugați ceapa verde și jumătate din amestecul pregătit anterior.
- Lăsați cartofii să se marineze pentru 2 ore.
- Plasați creveții într-un vas cu apă clocotită și lăsați-i să stea așa pentru 3-5 minute.
- Îndepărtați cozile creveților și plasați-i într-un bol, apoi adăugați trei sferturi din emulsia pregătită.
- Acoperiți și lăsați la marinat 2 ore.
- Așezați frunzele de salată într-un bol, adăugați avocado feliat și roșia, creveții și cartofii, apoi stropiți cu restul sosului.
Credit Foto: Thinkstock/getty images
Poza principala
- 1 legătură pătrunjel, tocat
- 1 linguriță sare
- 1/2 linguriță piper
- 1/2 linguriță coajă limetă
- 1/2 linguriță zahăr
- 150 ml ulei
- 120 ml suc limetă
- 600 g cartofi, tăiați în sferturi
- 2 linguri ceapă verde tocată
- 450 g creveți
- 1 avocado feliat
- 1 roșie, tăiată felii
- frunze de salată
Creveți și cartofi marinați și aromatizați, combinați cu frunzele de salată preferate și avocado.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu