Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata cu creveti si iaurt
Aperitive, salate, sosuri

Salata cu creveti si iaurt

  1. Curățați salata aisberg, tăiați-o în sferturi, spălați-o  și lăsați-o să se scurga de excesul de apă.
  2. Tăiați salata fâșii. Spălați măcrișul și tăiați frunzele pe jumătate.
  3. Distribuiți frunzele de salată în 4 boluri de salată.
  4. Tăiați roșiile în sferturi și distribuiți-le deasupra frunzelor de salată.
  5. Într-un bol mic, combinați, iaurtul, maioneza, ketchupul, vermutul și sucul de limetă.
  6. Amestecați și potriviți gustul cu sare, un praf de piper și unul de boia iute.
  7. Stropiți salata cu dressingul preparat.
  8. Distribuiți creveții și serviți cu pâine prăjită.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

salata_cu_creveti_si_iaurt.jpg

  • 150 g creveți prefierți
  • 1 salată aisberg
  • 50 g măcriș
  • 200 g roșii cherry
  • 2 linguri suc lămâie
  • 2 linguri ulei măsline
  • sare
  • 250 g iaurt 
  • 2 linguri maioneză
  • 2 lingurițe ketchup
  • 1 linguriță vermut
  • 1 lingură suc limetă
  • 1 praf boia iute
  • câteva fire mărar proaspăt
  • felii lămâie
Salată gustoasă, saracă în calorii dar sățioasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.