- Curățați salata aisberg, tăiați-o în sferturi, spălați-o și lăsați-o să se scurga de excesul de apă.
- Tăiați salata fâșii. Spălați măcrișul și tăiați frunzele pe jumătate.
- Distribuiți frunzele de salată în 4 boluri de salată.
- Tăiați roșiile în sferturi și distribuiți-le deasupra frunzelor de salată.
- Într-un bol mic, combinați, iaurtul, maioneza, ketchupul, vermutul și sucul de limetă.
- Amestecați și potriviți gustul cu sare, un praf de piper și unul de boia iute.
- Stropiți salata cu dressingul preparat.
- Distribuiți creveții și serviți cu pâine prăjită.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 150 g creveți prefierți
- 1 salată aisberg
- 50 g măcriș
- 200 g roșii cherry
- 2 linguri suc lămâie
- 2 linguri ulei măsline
- sare
- 250 g iaurt
- 2 linguri maioneză
- 2 lingurițe ketchup
- 1 linguriță vermut
- 1 lingură suc limetă
- 1 praf boia iute
- câteva fire mărar proaspăt
- felii lămâie
Salată gustoasă, saracă în calorii dar sățioasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu