Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată cu fasole neagră
Aperitive, salate, sosuri

Salată cu fasole neagră

1. Lasă fasolea neagră la rehidratat peste noapte.

2. Fierbe-o două ore.

3. Între timp, amestecă într-un castron făina cu sarea și toarnă apa treptat, pentru a obține un aluat elastic și ferm.

4. Adaugă uleiul și frământă cinci minute, apoi împarte-l în sfere egale.

5. Întinde fiecare lipie cu sucitorul și coace într-o tigaie de fontă, câte un minut pe fiecare parte.

6. Scurge fasolea albă din conservă și pe cea neagră după ce a fiert. Așază pe fiecare lipie câte două linguri cu fasole neagră, una cu fasole albă și decorează cu roșii tocate și verdeață.

7. Stropește cu ulei de măsline. Condimentează după gust.

Poza principala

fotolia_16358837_subscription_xl.jpg_c_jjava_-_fotolia.com_.jpg

Pentru lipie:

• 250 g făină integrală

• ½ linguriță de sare

• 1 linguriță de ulei

• 150 ml apă călduță

Pentru salată:

• 200 g fasole neagră

• 1 cutie fasole albă fiartă

• 2 roșii

• 2 linguri de ulei măsline

•verdeață, condimente

 

O reteta simplu de preparat si foarte gustoasa.
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE