- Într-o oală mare adăugați fasolea și suficient de multă apă încăt să o acopere.
- Aduceți în punctul de fierbere și lăsați-o la foc potrivit pentru 10 minute.
- Scurgeți fasolea de excesul de apă și lăsași-o să se răcească.
- Într-un bol combinați ceapa, usturoiul, oțetul și uleiul de măsline.
- Turnați amestecul peste fasole, acoperiți vasul și lăsați-l la frigider pentru aproximativ 1 oră.
- Serviți salata rece.
Credit Foto: Fotolia/ galinette17
Poza principala
- 500 g fasole verde proaspătă
- 2 linguri ceapă eșalotă, tocată
- 2 linguri usturoi tocat
- 4 linguri oțet balsamic
- 2-4 linguri ulei măsline
O salată numai bună de a fi scoasă din frigider și servită imediat.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu