Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata cu fasole verde si otet balsamic
Aperitive, salate, sosuri

Salata cu fasole verde si otet balsamic

  1. Într-o oală mare adăugați fasolea și suficient de multă apă încăt să o acopere.
  2. Aduceți în punctul de fierbere și lăsați-o la foc potrivit pentru 10 minute.
  3. Scurgeți fasolea de excesul de apă și lăsași-o să se răcească.
  4. Într-un bol combinați ceapa, usturoiul, oțetul și uleiul de măsline.
  5. Turnați amestecul peste fasole, acoperiți vasul și lăsați-l la frigider pentru aproximativ 1 oră.
  6. Serviți salata rece.

  Credit Foto: Fotolia/ galinette17

Poza principala

salata_de_fasole_verde_cu_otet_balsamic.jpg

  • 500 g fasole verde proaspătă
  • 2 linguri ceapă eșalotă, tocată
  • 2 linguri usturoi tocat
  • 4 linguri oțet balsamic
  • 2-4 linguri ulei măsline
O salată numai bună de a fi scoasă din frigider și servită imediat.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.