5 ingrediente colorate și o super salată aromată!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții:6-8
Ingrediente:
- 600 g fasole verde
- 3 linguri ulei măsline
- 2 căței de usturoi feliați
- 1 lingură oțet balsamic
- 3 linguri mentă tocată, proaspătă
Modalitate de preparare:
- Curățați și spălați fasolea verde.
- Plasați-o într-o oală cu apă clocotită și fierbeți timp de 5 minute.
- Scurgeți-o și clătiți-o sub jet de apă rece.
- Uscați-o pe prosoape de bucătărie.
- Încingeți 1 lingură de ulei într-o tigaie și căliți usturoiul până se rumenește.
- Amestecați uleiul, menta, sare și piper.
- Turnați amestecul peste fasole și amestecați bine.
- Împrăștiați usturoiul pe deasupra și serviți.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu