Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată cu fasole verde și mentă
Aperitive, salate, sosuri

Salată cu fasole verde și mentă

5 ingrediente colorate și o super salată aromată!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții:6-8

Ingrediente:

  • 600 g fasole verde
  • 3 linguri ulei măsline
  • 2 căței de usturoi feliați
  • 1 lingură oțet balsamic
  • 3 linguri mentă tocată, proaspătă

Modalitate de preparare:

  1. Curățați și spălați fasolea verde.
  2. Plasați-o într-o oală cu apă clocotită și fierbeți timp de 5 minute.
  3. Scurgeți-o și clătiți-o sub jet de apă rece.
  4. Uscați-o pe prosoape de bucătărie.
  5. Încingeți 1 lingură de ulei într-o tigaie și căliți usturoiul până se rumenește.
  6. Amestecați uleiul, menta, sare și piper.
  7. Turnați amestecul peste fasole și amestecați bine.
  8. Împrăștiați usturoiul pe deasupra și serviți.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.