- Tăiați feniculul împreună cu ridichile cu un cuțit ascuțit, cât mai fin.
- Păstrați-le într-un bol cu apă și gheață până pregătiți restul ingredientelor.
- Curățați pomelo și împărțiți-l în bucăți mici.
- Scurgeți legumele de excesul de apă și plasați-le într-un bol pentru salată.
- Adăugați pomelo, frunzele de fenicul, măslinele și nucile tocate grosier.
- Condimentați cu sare și piper după gust.
- Stropiți cu ulei de măsline și sucul de la jumătate de lămâie.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 2 bulbi fenicul, aproximativ 450 g
- 5-6 ridichi
- 1 pomelo
- 1-2 linguri frunze de fenicul tocate
- câteva măsline negre fără sâmburi
- 1 lingură ulei de măsline
- 1/2 lămâie
- sare
- piper alb măcinat
- 2 pumni nuci
Salată de iarnă aromată și vitaminizantă.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu