Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata cu fenicul si pomelo
Aperitive, salate, sosuri

Salata cu fenicul si pomelo

  1. Tăiați feniculul împreună cu ridichile cu un cuțit ascuțit, cât mai fin.
  2. Păstrați-le într-un bol cu apă și gheață până pregătiți restul ingredientelor.
  3. Curățați pomelo și împărțiți-l în bucăți mici.
  4. Scurgeți legumele de excesul de apă și plasați-le într-un bol pentru salată.
  5. Adăugați pomelo, frunzele de fenicul, măslinele și nucile tocate grosier.
  6. Condimentați cu sare și piper după gust.
  7. Stropiți cu ulei de măsline și sucul de la jumătate de lămâie.

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

salada_cu_fenicul_pomelo.jpg

  • 2 bulbi fenicul, aproximativ 450 g 
  • 5-6 ridichi
  • 1 pomelo
  • 1-2 linguri frunze de fenicul tocate
  • câteva măsline negre fără sâmburi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1/2 lămâie
  • sare 
  • piper alb măcinat
  • 2 pumni nuci 
Salată de iarnă aromată și vitaminizantă.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.