1. Daca sunt mari, taie ficatii de pui in bucati.
2. Indeparteaza crusta painii si taie-o in cuburi de 1cm.
3. Incalzeste 2 linguri de unt intr-o tigaie la foc mediu. Adauga painea, amesteca bine si prajeste cuburile de paine pana devin crocante. Pune-le apoi pe un prosop de hartie care sa absoarba grasimea in exces.
4. Pune baconul in tigaie si prajeste-l pana devine crocant. Pune-l apoi deoparte, impreuna cu painea. Incalzeste restul de unt in tigaie si adauga ficatii de pui, prajindu-i putin pe toate partile.
5. Amesteca ingredientele pentru dressing intr-un castron si asezoneaza. Pune cate un manunchi de frunze pe fiecare farfurie si imparte ficatii de pui, baconul si crutoanele intre farfurii. Toarna dressing deasupra si serveste.
400g de ficat de pui
sare si piper
2 felii groase de paine alba
3 linguri de unt
4-6 felii de bacon, taiate
4 manunchiuri de frunze de salata sau rucola
Pentru dressing
1 lingura de otet de cidru
1 lingura de mustar
un varf de cutit de zahar
2 linguri de ulei de masline
1 lingura de ulei de alune
Adaugă comentariu