Meniu vegetarian cu gust, culoare și vitamine.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 3 portocale medii, feliate
- 1 buchet mentă tocată
- 4 lingurițe oțet de vin alb
- 3 linguri ulei măsline
- 500 g brânză halloumi
- 50 g nuci, prăjite
- 150 g frunze rucola/ spanac
Modalitate de preparare:
- Încălziți o tigaie pe foc mediu.
- Într-un castron combinați portocalele înpreună cu sucul acestora, menta, oțetul și uleiul de măsline.
- Asezonați și amestecați ușor.
- Feliați brânza halloumi și prăjiți-o câte 1-2 minute pe fiecare parte.
- Amestecați nucile cu frunzele de salată și adăugați feliile de brânză prăjite.
- Adăugați amestecul de mentă și portocale.
- Amestecați și serviți.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu