Spala bine cartofii si pune-i la fiert in coaja, in apa cu un praf de sare. Dupa ce s-au fiert, lasa-i sa se racoreasca putin, curata-i de coaja, taie-i cubulete si pune-i intr-un castron.
Adauga castravetii murati taiati rondele si ceapa rosie taiata julien. Potriveste de sare si piper, dupa gust.
Separat, fierbe ouale in apa cu o lingurita cu sare pentru a nu se sparge. Dupa ce au fiert, lasa-le in apa rece cateva minute pentru a le curata mai usor.
Taie-le in felii si pune-le peste cartofi impreuna cu jumarile. Stropeste salata cu jumari cu putin ulei si otet si aromatizeaza cu verdeata tocata fin.
Poza principala
Galerie foto
jumari
500 g cartofi
3-4 castraveti murati
1 ceapa rosie
2-3 oua
patrunjel
sare
piper
ulei
otet
Chiar daca ne este dor de gustul traditional al sarbatorilor de alta data, asta nu inseamna ca nu putem adapta preparatele de odinioara la stilul de viata actual, asa ca va prezentam o salata neobisnuita de jumari.
Numar de portii
4
Calorii
415
Facebook Comments
Adaugă comentariu