Speli salata, o cureti si o rupi in bucati potrivite. O aranjezi pe farfurii, apoi tai smochinele in sase si le asezi peste frunzele de salata. Tai branza mozzarella in felii si o aranjezi impreuna cu feliile de sunca pe salata.
Amesteci uleiul de masline cu zeama de lamaie si mierea, desavarsesti gustul cu sare si piper. Cand aduci salata la masa, torni dressingul peste ea si ca decor pui frunzulite de hasmatuchi.
Revista FEMEIA.
Poza principala
Galerie foto
1 bucata mozzarella
100 g frunze de salata de care ai (creata, rosie sau verde, rucola, spanac)
60 g sunca presata fara grasime, taiata felioare subtiri
4 smochine proaspete
2 linguri de ulei de masline
2 linguri de zeama de lamâie
1 lingurita de miere
sare
piper proaspat macinat
hasmatuchi pentru decor
O salata simpla si sanatoasa, dar cu un gust deosebit, oferit de energizantele smochine crude (le gasesti la supermarket) combinate cu mozzarella.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu