Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata cu mozzarella
Aperitive, salate, sosuri

Salata cu mozzarella

1.Se taie bulgarii de mozzarella in cuburi. Cuburile se tin cateva minute in apa rece, se sterg bine cu un prosop curat, apoi se sareaza, se pipereaza si se trec prin oul batut si prin faina. Se trag in tigaie.
 
2.Acest antreu se serveste cu un mix de salata asezonata cu ulei de masline, presarata cu crutoane prajite frecate cu usturoi, sunca afumata , nucile maruntite si ceapa verde tocata fin.

3.TIP : pentru a reduce cantitatea de ulei din dressing, se adauga o lingura de ricotta. Dressingul va fi cremos ca o maioneza.

Poza principala

salata_cu_mozzarella_mica.jpg

2 bulgari de branza mozzarella
1 ou
3 linguri de faina
mix de mai multe tipuri de salata
dressing
100gr sunca afumata
croutoane 
usturoi
cativa mieji de nuca
sare si piper

Salata cu mozzarella
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.