- Spălați frunzele de salată, tocați-le în bucăți potrivite și aranjați-le în 4 farfurii de salată.
- Tăiați carnea de vită în fâșii subțiri, de 0,5 cm.
- Curățați cățelul de usturoi și feliați-l subțire.
- Amestecați usturoiul cu muștar și 2 linguri de ulei de rapiță. Combinați acest amestec cu carnea de vită și lăsați-o să se marineze pentru 1 oră la frigider.
- Îndepărtați usturoiul înainte de a fi gătită.
- Încingeți 1 lingură de ulei într-o tigaie și prăjiți feliile de carne la foc iute pe ambele părți.
- Condimentați carnea cu sare și piper și distribuiți-o peste salata din farfurii.
- Peste sosul rămas în tigaie adăugați vinul alb și hreanul.
- Turnați sosul fierbinte peste salată.
- Serviți salata caldă imediat după preparare.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 1 salată creață
- 1 radicchio mică
- 200 g rucola
- 300 g file de vacă
- 1 cățel usturoi
- 1 linguriță muștar cu boabe
- 2 linguri ulei rapiță
- sare
- piper măcinat
- 4 linguri vin alb
- 1 linguriță hrean
Salatele cu mușchi de vită sunt printre cele mai apreciate in meniurile restaurantelor. Pregătește ceva deosebit chiar la tine acasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu