Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata cu muschi de vita
Aperitive, salate, sosuri

Salata cu muschi de vita

  1. Spălați frunzele de salată, tocați-le în bucăți potrivite și aranjați-le în 4 farfurii de salată.
  2. Tăiați carnea de vită în fâșii subțiri, de 0,5 cm. 
  3. Curățați cățelul de usturoi și feliați-l subțire.
  4. Amestecați usturoiul cu muștar și 2 linguri de ulei de rapiță. Combinați acest amestec cu carnea de vită și lăsați-o să se marineze pentru 1 oră la frigider.
  5. Îndepărtați usturoiul înainte de a fi gătită.
  6. Încingeți 1 lingură de ulei într-o tigaie și prăjiți feliile de carne la foc iute pe ambele părți.
  7. Condimentați carnea cu sare și piper și distribuiți-o peste salata din farfurii.
  8. Peste sosul rămas în tigaie adăugați vinul alb și hreanul.
  9. Turnați sosul fierbinte peste salată.
  10. Serviți salata caldă imediat după preparare.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

salata_cu_muschi_de_vita.jpg

  • 1 salată creață
  • 1 radicchio mică
  • 200 g rucola
  • 300 g file de vacă
  • 1 cățel usturoi
  • 1 linguriță muștar cu boabe
  • 2 linguri ulei rapiță
  • sare
  • piper măcinat
  • 4 linguri vin alb
  • 1 linguriță hrean
Salatele cu mușchi de vită sunt printre cele mai apreciate in meniurile restaurantelor. Pregătește ceva deosebit chiar la tine acasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.